Tøff høstsesong venter!

Høsten ble innledet med årets lengste bortetur til Hallingdal.

Av Camilla Berg

Jentene startet forrykende og kunne ledet både en, to og tre null om marginene hadde vært på deres side de første 20 minuttene, men vi måtte ta til takke med Mathildes ene scoring etter en corner.

Etter dette tok Hallingdal litt over spillet, uten at de skapte noen større målsjanser før de fikk et drømmetreff som gikk rett i mål over Hanna, Hun hadde sporty tatt jobben som keeper da Cathrin er bortreist. Lagene gikk til pause på 1-1.

Kampen fortsatte litt i samme sporet, Hallingdal var det førende laget, mens vi var farlig frempå innimellom. Som da Hanan midtveis i omgangen startet et raid oppover langs sidelinja, fikk med seg ballen både forbi en og to motspillere, og til slutt serverte Emma en nydelig pasning rett foran. Den fikk Emma tredd inn ved stolpen, og vi ledet 2-1!

Hallingdal satte inn en langspurt, og fikk straffe. Men Emilie, som hadde kommet inn i mål for en skadet Hanna, skremte vannet av Hallingdal sin spiller som satte ballen i stanga.

Vi ble hardt presset etter dette, og slet med å klarere godt i den sterke motvinden. Så da Hallingdal utliknet var det ut fra spillets gang rettferdig.

Det som var trist er at det ble scoret på en soleklar offside. Selv tilskuerne fra Hallingdal trodde ikke scoringen ville bli godkjent ...

Men da Hallingdal satte stolpeskudd nummer to minuttet før slutt, får vi vel si at ett poeng er bedre enn ingen, selv om vi hadde trengt tre!

Det tar på å spille kamp med tre timers kjøretur, selv for målscorere, men stemninga ellers på bussen var bra!

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift