Første FFK-tap: - Bare å glemme denne. Nye matchballer kommer

Retter konsentrasjonen framover etter årets første seriekamp uten poeng.

GÅR MOTGANGEN I MØTE: Stian Isetorp (til venstre). Her fra en tidligere kamp i sesongen mot Rømskog+. Foto: Espen Bråthen / Lokalfotballen

Gjelleråsen 2 - Fjellhamar 4-2 (2-1)

Bortekampen mot GIF 2 ble en kraftig nedtur for Fjellhamar etter den gode starten på høstkampene mot Lørenskog 2 uka før.

FFK gikk fra en relativt bra start til å miste flyt og samhandling helt. Dermed greide heller ikke a-laget å unngå det første tapet i seriespillet i 2018. Kasper Thorsen var tilbake i mannskapet etter fravær sist. Han opprettholdt det gode målsnittt sitt med å sette inn begge Fjellhamars mål.

Les mer: Espeland ble sendt av gårde med derbyseier

Rusten, men viktig
Kraftspissen styrte inn det første målet i kampen, etter forarbeid av Sondre Smith, og Thorsen var også mannen bak utligninga til 2-2 i andre omgang. Dessverre var det ikke så mye annet å applaudere for bortefans i denne kampen.

- En rusten Thorsen setter to kasser, og det var digg å ha han tilbake. Det første kvarteret er er bra, fram til 1-0. Vi er gode og aggressive i høyt press, og tålmodige og presise i eget spill. Vi kunne ledet med flere med bedre valg på siste 30 meter, mener Fjellhamar-trener Stian Isetorp.

Men overtaket FFK hadde forsvant brått etter ledermålet. Fra omtrent midtveis i den første omgangen var det Gjelleråsen 2 som overtok kommandoen.

Prestasjonsdupp
- Resten av matchen er krise. Vi treffer på få, hvis noen pasninger i det hele tatt. Vi gjør elendige vurderinger, og er kronisk på etterskudd. Det er bare å glemme denne kampen. Nye matchballer kommer på løpende bånd, understreker Isetorp.

Avstanden ned til tirsdagens motstander GIF 2 på tredjeplassen er fortsatt så stor som 13 poeng. Fjellhamar har 34 poeng totalt, og 12 poengs luke til andreplasserte Lørenskog 2. Hvis det blir minst 10 FFK-poeng på de sju gjenværende kampene er klubben sikra førsteplassen i årets 5.-divisjon.

Fjellhamars lag (4-3-3): Henrik Bolstad - Andreas Stensøe, Trym Halvorsen (Brage Rist i 10 minutter), Anders Risan, Markus Berntsen - Jonas Flood, Markus Nikolay Berntsen (Ole Kirstistuen i 16 min.), Simen Stensøe (Nicolas Navarrete i 23 min.) - Sondre Smith (Alexander Habibi i 16 min.), Kasper Thorsen, Tom André Lia (Henning Kristoffersen i 23 min.).

Neste mulighet til å gjenreise tapt ære og eget spill skjer i lokaloppgjøret hjemme mot Skårer Ballklubb, onsdag 22. august klokka 20.15.
Alle støttespillere og tilhengere er selvfølgelig velkomne på Fjellhamar stadion da!

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift