Påmelding Fjellhamar Fotballskole - Uke 40

Fjellhamar FK har gleden av å invitere jenter og gutter fra 7-14 år (2011-2004) til fotballskole i høstferien.

Vi hadde en strålende uke i fjor høst. Vi ønsker nå å skape nok en herlig uke på Fjellhamar med fotball, lek, sosialt samvær, mat og mange nye bekjentskaper! 

Fjellhamarhallen og Fjellhamar stadion vil bli benyttet så uansett værforhold vil det bli en bra fotballskole. Dagene vil bestå av mye fotball, men vi vil også ha fokus på andre aktiviteter både med og uten ball for å få variasjon i uken og dagene. 

Trenere og veiledere vil i hovedsak være trenere fra klubbens akademi samt spillere fra klubbens junior-gutter og jenter. Engasjerte og dyktige instruktører skal sørge for god oppfølging av barna både sportslig og sosialt.

Sportslig program 
For de yngste klassene skal det være fokus på grunnleggende fotballferdigheter,  lek og trivsel. Fra 12-14 år blir det fokus på kvalitet og læring. Eksterne og profilerte trenere vil bidra til en lærerik uke. Det oppfordres spillere som ønsker å bli bedre til å delta.

Tidsplan 

Mandag til Fredag

09:30 – 11:15 Trening

11:15 - 12:15 Lunsj

12:15 - 14:30 Trening

Levering og henting
Foreldre kan levere barna fra klokken 08:00 og hente frem til klokken 16:00 hver dag. Det legges opp til frilek, fotball og brettspill før og etter treninger.

Mat og drikke 
Alle spillere får servert lunsj hvor vi legger opp til enkle varmretter i tillegg til brød/knekkebrød med ulike påleggsalternativer. Det serveres saft, vann og juice til maten.

De som blir levert før kl 08:30 får tilbud om gratis frokost.

Pris for deltagelse 

Det kan på fotballskolen i høstferien velges mellom 3, 4 eller 5 dagers deltagelse. Man står fritt til å bestemme hvilke dager, men det må gis beskjed ved påmelding hvis det ikke er sammenhengende dager fra mandag, slik at det kan planlegges antalletinstruktører. 

Pris for 3 dager er       kr. 800,-

Pris 4 dager                 kr. 1 000,-

Pris 5 dager                 kr. 1 200,-

 - Lunsj med sunn mat og drikke, frukt til mellommåltid. 

- To billetter pr deltager til Lillestrøm-Stabæk 30.09. Ta med en forelder.

- Drikkeflaske 

- Trolig noen overraskelser i løpet av uken.

Påmelding og betaling

Påmelding gjøres ved å betale gjennom TrueGroups senest onsdag 26. september. Vi oppfordrer alle til å melde seg på så tidlig som mulig.

Alle medlemmer i Fjellhamar FK vil få et eget epost-varsel om dette. Dersom dere ikke skal være med på fotballskole er det bare å se bort fra betalingskrav som vil komme fra TrueGroups. For spillere som ikke er medlemmer i klubben så må dere sende en forespørsel på mail til adressen under.

Spørsmål utover denne informasjonen kan rettes til Fjellhamar FK v/Gudbrand Ensrud på akademiet@fjellhamarfotball.no

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift