Gratis inngang til nedrykksdrama: Lillestrøm må vinne siste kamp

Det er fortsatt muligheter for gratisbilletter til LSK-Kristiansund for laget deres. Laget kan også vinne banetid i LSK-hallen til vinteren.

Lillestrøm SK og samarbeidspartneren DNB tilbyr gratisbiletter til alle lag fra Romerike som legger sesongavslutningen sin til Åråsen på siste spilledag i Eliteserien.

Det står om å berge plassen på øverste nivå for LSK når formsterke Kristiansund er gjester lørdag 24. november klokka 18.00. Lillestrøm må vinne for å være sikre på at de fortsatt er klubben som har vært lengst i Eliteserien også neste sesong.

Tilbudet går til alle spillere, trenere, ledere og deres familier. Det er også mulig å kjøpe en rabattert meny til 75 kroner per person. Menyen inneholder én drikke, én pølse med lompe og én vaffel.

Les her for info og bestilling!

Av de lokale klubbene som velger å legge sesongavslutninga si til Åråsen, trekkes det også ut tre lag som får to timer i LSK-hallen til vinteren - helt gratis. Vinnerne kan selv avgjøre om de ønsker å bruke økta til trening eller kamp.

Fristen for å melde på laget ditt er senest dagen før kamp. LSK håper flest mulig romerikinger tar turen til Åråsen enten mot Kristiansund.

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift