Ny trenerveileder for ungdom, og hovedtrenere for G16 og G14

Ungdomsfotballen i FFK får et løft med tidligere toppspiller og topptrener David Brocken som trenerveileder, samt flere nye treneransettelser.

Fjellhamar FK har gleden av presenterer David Brocken ansatt som ny trenerveileder for ungdomsfotballen i klubben kommende sesong.>

FFK ønsker å utvikle nye unge trenere og samtidig sørge for at vi gir faglig påfyll for alle trenere våre også i ungdomsfotballen. Gjennom David Brockens kompetanse har vi tro på at dette bringer oss enda et skritt i riktig retning, sier leder Sverre Haavi i sportslig utvalg. 

David Brocken har lang erfaring som trener og spiller, noe som betyr at klubben får med seg nok en fagperson. Med Gudbrand Ensrud som ansvarlig for akademi- og barnefotballen, og Brocken som trenerveileder i ungdomsfotballen, er det kommet mye kompetanse på plass.

 

Nå er det er også klart at Sai Shangeeth er ansatt som ny hovedtrener for G16 gruppa kommende sesong. Sai har vært trener for G14 i årets sesong og laget har hatt en god utvikling etter sommeren. Som vinner av B-sluttspillet i Dana Cup ga det en stor boost som både trener og lag har tatt med seg inn i høstsesongen.

Laget har spilt bra fotball og vunnet de fleste kampene i høsten. Sai fikk også ansvaret for kvaliken til 1.div G16,  og har integrert 03- og 04-spillere på en bra måte. Klubben er veldig fornøyd med at G16 spiller 1.-divisjon også kommende sesong. Klubben er glad for at Sai sammen med støtteapparatet fortsetter den gode jobben rundt laget. For å styrke G16 er også Markus Nikolay Berntsen ansatt som trener og kamplede for lag 2. Berntsen spilller for a-laget til Fjellhamar FK.

Sportslig utvalg har dessuten ansatt Isa Shipshani som ny hovedtrener for G14-laget i Fjellhamar FK for neste sesong. Isa er 35 år og opprinnelig svensk, samboer og har to barn. Han er en meget habil fotballspiller og har lang spilllererfaring. Han har også en stor kjærlighet for futsal innendørs med sin brilijante teknikk. 
Shipshani har trenerkurs C og var hjelpetrener i Rilindja i 3.-divisjon under David Brocken denne sesongen.

- Etter samtaler ser vi at han treffer godt i klubbens verdier og hvordan vi ønsker å utvikle spillerne vår ifølge sportsplan, påpeker Sverre Haavi.

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift