140 med på kick-off for barnefotballen

- Vi i Fjellhamar Fotballklubb håper dette skal bli en årlig tradisjon.

Tirsdag og onsdag 9-10. april ble det gjennomført åpne dager for henholdsvis jenter og gutter i alderen 6-12 år (født 2012-2007).

Dette for å gi mulighet for barn på Fjellhamar å prøve fotball for kanskje første gang, men like mye for å markere at sesongen 2019 er i gang med seriespill.

Det ble to dager med masse barn som markerte dagene med å farge stadion i rødt og hvitt. Instruktører for dagene var J17/damelaget og klubbens a-lag herrer.

Totalt var 140 barn med på dagene, og det ble servert frukt og smoothie til alle.

– Vi i Fjellhamar Fotballklubb håper dette skal bli en årlig tradisjon. Vi har gjort dette nå i to år med stor suksess hvor mange barn møtes til felles fotballaktivitet.

Vi er veldig fornøyd og det er så er det mye smil og latter som gir oss energi til å stå på videre. Dette er på mange måter en felles samling i barnefotballen der mange er til stede og har det artig sammen.Etter en lang vinter, så er vi nå klare for sesongen 2019, sier ansvarlig i barnefotballen Gudbrand Ensrud

Under Kick Off ble barna delt inn i grupper i forhold til alder. Det ble gjennomført ulike øvelser med ball hvor lek og moro som sto i fokus. Dagen ble avsluttet med spill hvor A-lagsspillerne deltok.

– Vi ser på oss selv som en viktig arena for unge. Fotballen handler om trivsel, læring, mestring, ta nye utfordringer, samt prøve og feile. Fotballen er mye større enn selve fotballspillet. Det er en sosial arena for mange og her har Fjellhamar FK en viktig rolle i lokalmiljøet. Vi har plass til alle, sier sportslig leder Sverre Haavi.

Vi gleder oss til sesongen 2019 og ønsker både store og små lykke til!

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift