God sommer til alle sammen

Akademiet tar sommerferie med det høyeste antallet deltagere i Fjellhamar FKs historie.

Vi som jobber rundt Telenor Xtra Fjellhamar FK akademi ønsker alle en riktig god og fortjent sommerferie.  

Totalt 160 deltagende barn og ungdom har i juni 2019 benyttet en eller to ekstra dager på Fjellhamarbanen, noe som er det høyeste antallet i Fjellhamars historie. Ekstra gledelig for klubben er det at 50 av disse er jenter, noe vi har jobbet målbevisst mot over flere år.  

Vi er blitt store, men allikevel ikke så store at vi ikke klarer å ta vare på alle. Vårt mål er at alle barn går hjem fra akademiet med et smil om munnen fordi de har opplevd riktige utfordringer, mestring og blitt sett av oss voksne.  

Dette krever nødvendigvis god planlegging og organisering så vi klarer å legge til rette for alle som ønsker å delta på akademiet. Det er naturlig nok store forskjeller hva gjelder nivå, interesse, fysiske forutsetninger og modenhet blant spillerne så kan det by på utfordringer å gjøre alle like fornøyde, men vi gjør så godt vi kan. Jeg føler vi lykkes bra og det skal en gjeng instruktører med David, Stephen, Karim og undertegnede ha stor ære for at vi får til.  

Fjellhamar er en utrolig fin plass å bo og det er viktig at vi legger opp til sunne verdier i et samfunn hvor press fra omgivelsene er større enn noen gang. Fjellhamar FK legger til rette for sunn aktivitet i vårt nærområde hvor alle som spiller fotball skal få lov til å senke skuldrene. For meg personlig som leder for akademiet så er det en stor inspirasjon å få jobbe med deres barn. Etter en profesjonell fotballkarriere på 13 år hvor jeg har bodd i inn- og utland er det gøy å bidra mot barn og ungdom i det samme trygge lokalmiljøet jeg selv vokste opp i på Fjellhamar.

Takk til alle foreldre som tror på oss, takk til Fjellhamar FK for strålende samarbeid og tilrettelegging.

Fra høsten er målet at vi skal utvikle oss videre for å få med flere barn/ungdom og at kvaliteten skal bli enda bedre hva gjelder mat, leksehjelp og fotballtrening.

 

Fra skolestart så blir det som kjent for de fleste noen endringer i hvilke dager de ulike årgangene kan delta på:

Mandag og torsdag blir for spillere født 2007-2009
Tirsdag og fredag blir for spillere født 2010-2011
Onsdag jentedag for spillere født fra 2006-2011

OBS! Husk at alle som nå er akademideltagere automatisk er med også fra skolestart i august. Ønsker man endringer i antall dager, eller avmelding, må det skje pr melding via akademiet@fjellhamarfotball.no

For nye deltagere som har lyst til å delta fra høsten så er det bare å sende mail.

Ønsker også å rette en stor takk til Martin Stai som har kommet inn som en positiv kokk på akademiet. Med et begrenset budsjett har han laget sunn varm mat 5 dager per uke til deltagerne. Helt fantastisk tilbud til akademi, men også til lag som har benyttet tilbud om mat før trening/kamp.  

Ønsker alle sammen en strålende sommer fra oss på akademiet :)

 

Vennlig hilsen

Gudbrand Ensrud
Leder for akademi og barnefotballen i Fjellhamar FK

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift