Snart fullt på gratis fotballskole i høstferien!

Men fortsatt ledige plasser til barn med funksjonsnedsettelser.

Fjellhamar FK har fortsatt ledige plasser til barn med funksjonsnedsettelser på gratis Ragn-Sells Fotballskole. Den foregår i skolenes høstferie i uke 40.

Fra mandag 30. september til torsdag 3. oktober arrangeres fotballskolen med 200 deltakere i alderen 7-14 år. Ti prosent av plassene er øremerket barn med fysiske- eller psykiske utfordringer.

Mens de øvrige 180 plassene nå er fylt opp, håper vi fortsatt på å få med 20 deltakere med funksjonsnedsettelser.

- Det er ingen begrensninger for typer handikap. Noen har fysiske utfordringer, og noen psykiske. De får alle plass. Rullestol er for eksempel heller ingen hindring, forsikrer Fjellhamar Fotballklubbs tilrettelagt-leder Isabel Bergerseter.

Eventuelle deltakere med epilepsi må likevel ha med ledsager, noe som er helt vanlig i Stjerneserien der det spilles tilrettelagt fotball.

Fjellhamar FK og ansvarlig for barnefotballen i klubben, Gudbrand Ensrud, har hatt som visjon å arrangere en fotballskole der alle kan delta.

- Klubben er en viktig bidragsyter til at ungdom får en trygg og god oppvekt i sitt nærmiljø, så det er veldig viktig for oss å få med alle barn, sier Ensrud.

Han forteller at fotballskolen skal ha med instruktører fra klubbens juniorlag og a-lag, både på jente- og guttesiden, i tillegg til elever fra toppidrett på Lørenskog videregående skole.

På toppen av det kommer rundt 25 profilerte trenere og spillere fra toppfotballen innom i løpet av uka. Hege Riise, Kjetil Rekdal, Frode Grodås, Gunnar Halle, Arne Erlandsen og Toni Ordinas er bare noen av dem.

 

Dette blir bra. Ikke nøl med å melde dere på Ragn-Sells Fotballskole i uke 40! Og husk: Det er gratis.

 

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift