Damelaget leverte enda en meget god kamp

Fjellhamar slo hardt tilbake mot Skjetten, med fire målscorere og to som satte inn to fulltreffere hver.

Av Camilla Berg

Skjetten - Fjellhamar 2-6 (1-2)

Etter en litt tung kamp, og 2-4-tap mot serielederen Gjelleårsen i forrige match, var damelaget allerede tilbake i vinnersporet mot Skjetten mandag kveld.

FFK startet med et høyt og offensivt press, men de grønnkledde kjørte samme taktikk og var farlige på flere kontringer med sine raske spillere. Begge lagene presset hverandre hardt, og selv om Fjellhamar kom seg til flere halvsjanser, var det dessverre Skjetten som satte det første målet.

«Kom igjen jenter, det er vi som har spillet!» var en klar beskjed fra spissen Maia Rostad Peckel da avsparket etter scoringen gikk.

Det stemte veldig bra, og det tok ikke mange minutter før Maia selv var farlig frempå. Skuddet ble dessverre satt litt for nære keeper, heldigvis var det kraft i det slik at ballen spratt tilbake i returrommet. Derfra kunne Dina Marie Stenrud enkelt satte utligningen kontant i mål.

Og da Anja Fonnum kriget inn 1-2 og ledelse kun minutter før pause føltes det fullt fortjent.

Andre omgang var så vidt i gang da Vibeke Walseth Gran satte inn 1-3, og det tok ikke lang tid før en påskrudd Dina økte igjen til 1-4.

Det var utelukkende spill på Skjetten sin banehalvdel og FFK spilte hverandre gode, slik at de kom seg til flere sjanser. En av disse førte også til at Vibeke kunne heade inn sitt andre mål for dagen og kampen var selvfølgelig avgjort.

Med kun snaue 15 minutter igjen å spille kom Skjetten på en sjelden visitt, som førte til straffe. Den ble satt utagbart til side for Cathrin Hellesvik Gulbrandsen. Og selv om kampen var avgjort, ville også Synne Kringsjaa åpne målkontoen. Hun satte sitt første og FFKs siste mål for dagen, kun minutter før avblåsning.

Fjellhamar vant dermed 6-2 på bortebane.

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift