J15 er regionens beste lag - vant seriemesterskapet

Fjellhamars jenter født i 2004 har levert en rad med prestasjoner i 2019 som går inn i klubbens historiebok. I helga ble de også vinnerlaget i den regionale serien på Østlandet!

Fjellhamar FKs jentelag i samarbeid med Lørenskog IF har fullført enda en stor bragd.

Sist helg gjorde 4-1-seieren hjemme mot Skedsmo at FFKs J15-lag vant mesterskapet i regional serie, en serie som spilles mot mange av landets beste lag i samme årsklasse!

J15 Regional serie har bestått av fire lag fra Oslo fotballkrets, to fra Østfold, to fra Indre Østland og to fra Akershus.

På 18 kamper endte FFK-jentene med 16 seirer og to tap. Med det vant de regionalseieren med 48 poeng, like mange som Stabæk, men med en klart bedre 71-11 i målprotokollen over 18 kamper! Det var hele 23 plussmål bedre enn Stabæks målforskjell.

En utrolig god innsats fra både spillere, foresatte og trenerteam har gjort dette mulig. Seriemesterskapet kroner en fantastisk sesong, der laget også har triumfert i Dana cup og Adidas cup, og skapt massevis av gode minner.

Fjellhamar FK gratulerer J15 som regional seriemester i 2019!

PS: Samme uke som Fjellhamar J15 sikra seg mesterskapet i den beste serien for årskullet i regionen vår, ble det også kjent at tre FFK-spillere er tatt ut til en ny landslagstropp! Oda M. Johansen, Thiril R. Erichsen og Mille Ivi Christensen er med når Norge J15 skal møte Belgia i to bortekamper 1.- og 3. november.

De samme tre jentene debuterte for Norge da de også var med til to J15-landskamper mot Sverige i starten av september. Vi sier bare bravo og gratulerer igjen! Lykke til både på samling og i kampene på Belgias berømte najonalanlegg for fotball i Tubize :)  

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift