Fjellhamar-spiller ble matchvinner for Norge!

Oda Johansen scora det avgjørende målet da Norge J15 tok revansj mot Belgia.

Begge foto: Elin Hjemdal / NFF

De tre J15-landslagsspillerne til Fjellhamar FK var i aksjon igjen for Norge i to bortekamper mot Belgia i helga.

Etter 0-2-tap i den første kampen på fredag, ble uka avslutta på en perfekt måte to dager seinere, både for Norge og spillerne fra klubben vår.

For med sju minutter igjen av søndagens kamp var det backen Oda Mathilde Johansen fra FFK som scora det avgjørende 3-2-målet etter et frispark!

Alle scoringene kom i den andre omgangen av den kampen. Belgia tok ledelsen, men Norge slo tilbake med to mål før Belgia fikk inn 2-2 med et snaut kvarter igjen å spille.

Da passa det ypperlig at Oda hadde mer på lager da Norge fikk en dødball mot slutten. Målet til FFK-spilleren gjorde at Norge J15 satte sluttstrek med seier i det som er det første året til alle spillerne med landslaget.

Tente spillere

Landslagstrener Elise Brotangen forteller at de norske spillerne var tent og veldig lystne på å avslutte oppholdet med å vinne. Hun roser J15-landslaget for å vise styrke og god mentalitet i søndagens seier. 

- I begynnelsen av andreomgang fulgte vi ikke helt planen og vi slapp Belgia litt inn i kampen, men så vi løftet oss igjen og jeg er veldig imponert over hvordan jentene løste det, sier Brotangen til Norges Fotballforbunds nettsted.

FFKs J15-landslagsspillere fikk bra med spilletid i Belgia. Mille Ivi Christensen spilte på midtbanen for Norge i begge kampene. Søndag spilte hun den første omgangen, mens hun var med i hele oppgjøret på fredagen.

Fredag var også keeper Thiril Rækstad Erichsen Norges utvalgte i 90 minutter. I den kampen spilte Oda Johansen den siste halvtimen som innbytter. 

Vi gratulerer FFK-jentene med en flott avslutning på høsten med landslaget!

Ny tradisjon?

De to landskampene mot Belgia ble spilt i Tubize sørvest for Brussel. Dette er det andre året på rad at spillere fra Fjellhamar FK representerer Norge på J15-nivå under den siste samlinga i Belgia.

I 2018 var FFK-spiller Thea Mikkelsen (nå i LSK Kvinner) med i troppen til de to landskampene mot belgierne, sammen med Monica Nedgård Isaksen (nå i Lyn).

Fjellhamar FK er selvsagt veldig stolt over at klubbens unge jenter gjør det bra på landslagsnivå, og vi håper det fortsetter sånn :)

Sertifisert

Trening og kamper

Oppgavekortet

Eat Move Sleep Cup

Booking klubbhuset

Vil du reservere tid på klubbhuset?
Kontakt post@fjellhamarfotball.no

Siste fra fjellhamarfk.no:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift